Adria Security Summit dolazi u Zagreb kao dobrodošao gost

Nakon uspješno održanog sajma i konferencije u Beogradu Adria Security Summit powered by Intersec naredne će se godine, od 5. do 6. oktobra, održati u hrvatskoj prijestolnici Zagrebu. Mjesto održavanja je Kongresni centar i paviljon 7 Zagrebačkog velesajma.

Dva dana poslovnog umrežavanja prilika su za brži oporavak regionalne sigurnosne i drugih industrija, razmjenu iskustava i znanja te sklapanje novih partnerstava – sve ono po čemu je Adria Security Summit prepoznatljiv kao regionalni centar za B2B poslovanje.

Posebne pogodnosti koje Summit nudi uključuju podršku ulasku i širenju globalnih kompanija na lokalna tržišta, poticanje stranih investicija te unapređenje poslovanja regionalnih firmi.

Sa šest uspješnih i dobro primljenih sajmova i konferencija iza nas te dragocjenim iskustvom organizacije jednog od prvih evropskih sigurnosnih događaja održanih uživo tokom pandemije – ovaj put vam želimo ponuditi još više. Na Adria Security Summit 2022. gledamo s mnogo ambicija i željom da pomjerimo granice u kvalitetu.

Zbog toga očekujemo više od 130 izlagača i 2.000 učesnika iz regije i svijeta, hiljade sastanaka i dvocifren broj medijskih i strukovnih partnera. Želimo ove prednosti pretvoriti u pečat kvaliteta našeg događaja, koji se kontinuirano širi izvan granica sigurnosti u jednako važne svjetove interneta stvari, ICT-a, pametnih rješenja i drugih srodnih tehnologija.

Organizator Summita je magazin a&s Adria, mjesečna publikacija posvećena sigurnosnoj i srodnim industrijama, uz podršku kompanije Messe Frankfurt. Stoga vas pozivamo da u našem mediju i na sajtu www.adriasecuritysummit.com pratite sve vijesti o Adria Security Summitu 2022. u Zagrebu.

 

Komentariši